Sunday, 18 December 2011

Jatuh cinta ~

hye , hye ,hye ~
aq rase aq dah jatuh cinta lewww ! hohoho ~
tapi tak tahu lha budak tu suke aku ke tak ..
dah lha baik , handsome pulak tuu ..
bile face to face sombong ..
bile kat FACEBOOK tak sombong pulak ~
aku rase die bukan sombong lha , tpi malu kort ~ hahahaha
jiwang pulak aku hari nie .. <3 <3 <3
bubye <3 love u all
#euwwww , hahah 

Dah nak start sekolah !!

asslammualaikum , hye ..
sekolah dah nak start , baju sekolah pon belom beli ..
rase malas pulak tahun nie nak sekolah ~
tahun depan dah naik form 1 ..
cepat je rase dah 2012 ..
bile lha aq nak 18 tahun .. dah tak sekolah ..
#pemalas gile aq nie .. hahahah ~
ehmmmmm , bosan nyer hari nie ...
harap II cikgu sekolah menengah baik II belaka ..
aminnn ~ bubye :) 

Sunday, 20 November 2011

sekolah dah habis !

ermm habis pown sekolah .. aq pown dah masuk form 1 .. aq rindu dengan sekolah rendah !! aq takot bile nnty sekolah menengah kene buli ! hahahahaha .. biase lah firts time masuk sekolah menegah memang lah kene buli  .. tpi bile aq dah form 5 aq pulak buli dorang ! aq rindu dgn budak sekolah rendah aq terutama nyer pu3,atiqah,bat,aisyah,qamareena,aina,amiera,izzah,maisarah,farisha,fatimah,hazwani,keertheni,ain,hasanah,syahirah,sarah tu perempuan tpi bnyk lagi aq x ingat .. yg lelaki .. kimi,saiful,aiman,nashrin,rusydi,hazeem,haziq,mhd nur fidaus,muhd firdaus,asraffil,zahin,danish,addin banyak lah! .. aq nk cakap kat korang satu je , jgn lupe kan aq and i miss u guys ! urmm .. sedih ,sedih,sedih !! k ar sampai sini jea ! nnty nangis pulak aq nk depan lappy nie ! hahahaha bubye

Monday, 7 November 2011

MY FAMILY !

 ni emak dgn ayah!
 ni abang!
 ni kakak!
 ni abang ke2!
and mee ! its is my family .. x ade sape yg boleh ganti keluarga nie !!! ok , mata pun dah ngantok .. , bye2 love u all , muahh <3 .. euwwww .. heeee :) !

tutti frutti


sedap nyer tutti frutti .. rase tengok gambar nie , mcm nk mkn .. eik ,asl x cair lagi.. hahaha ! kate pown gambar hahaha .. atiqah , pu3 , nana nk aq belanje korang ?? korang ambik jea banyak mne korang nk .. nnty bayar sendiri .. hahahaha ! jkjkjkjk.. k ar .. lame2 aq tengok gambar nie .. boleh terliur kort.. bubye.. nite! -,-'

bored , bored and bored .!

huh , kenape hari nie boring sangat ? nk buat ape eh ? sape ade idea ? tolong bagi tahu sikit ! haha .. mcm boleh nampak jer yg korang cakap.. eh , tapi comment boleh ! huhuhu.. dah x tahu nk cakap ape . haha . k .. dada =,='

Saturday, 22 October 2011

pindah rumah kat kayu ara !

nk tahu x ? kalau sape yg x nk tahu kene tahu jugak.. hahaha.. bulan 12 atau bulan 11 aq kene pindah rumah kat kayu ara.. adik beradik aq semua x nk.. kecuali aidil, kepada aidil asyaf.. weyh asl ko nk pindah rumah ? sakai dowh ko.. dh lah banyak indon .. grrrrrr... n too my friend siti nur atiqah, nur qamareena, nur amira fatihah n nur aina alisya.. jgn terase , walaupun ko korang duduk kayu ara.. tapi korang still malay okay.. haha and kepada siti maisarah.. walaupun ko orang *****.. ko jgn terase pulak.. ermm.. harap2 x jadi pindah.. korang tolong doa kn aq x pindah eh ? huhuh.. amin !!! bye2.. tapi im still happy.. :) :) :) :) :) :) tgok bnyak x smiley. haha.. bye2 n good nite..

Saturday, 1 October 2011

my friend forever!

pu3:die kawan baik aq, die cantik.. garang.. ni kawan smpai mampos aq x kn lupe kn! haha
atq:ni pown kawan baik.. muke dier hitam hitam manis.. die ni kuat merajok..haha jgn marah..
aisyah:ni pown same.. cantik gile, suare di pelahan je..di ni sopan satun sikit.. best jgk kawan dgn die.. huhu
qamareena:ni lah kawan baik aq yg paling baik.. ni sampai bile2 aq akan kawan dgn dier..nk tahu knape dier baik ? kalau aq x de duit kt sklah die lah yg bgi aq.. thanx qama..
amira: ni gengster kt skolah, ni pown kawan jgk tpi x baik hahaha, kawan baik lah jgk..agak tomboy lah die ni..tpi di x suke org gedik2 same dgn aq.. huhu
aina:ni kawan baik aq.. ni satu geng dgn amira.. die ni suke kacau aisyah.. tpi aq tgok aisyah tu macam x kesah je..haha
maisarah:kawan baik jgk, die ni kuat makan same dgn aq.. tpi di lgi kuat..hahaha mai, mai.. nk buat lawak selalu x menjadi hahah.. kesian ko..same je macam amira dgn aina tomboy..
zahin:ni kawan aq.. agak sombong lahh.. kedekut plak tu, sarah jgn marah eh hehe..
danish: ni kawan aq jugak, agak mcm perempuan lah, nk thu knape aq ckp mcm tu ? sebab bulu mate die melentik.. hahaha dh lah pendek.. die ex boy atq..atq betol x ??
saiful:ni kawan jgk, die selalu ponteng skolah..die ex boy aisyah,pu3 n aq.. tu dulu je oky.. playboy la kate kn
nana:ni adik danish , ni pown kawan jgk.. ni agak comel lah.. hahaha , ni je cerite aq hari ni.. btw bye korang.. heee :)

upsr dh habis

habis pown upsr.. best nyer..
tak sabar nk hang out dgn pu3,atiqah,aisyah,bat,
amira,maisarah,sarah nasreen,syahirah,danish,zahin
best nyer.. rindu lah nk keluar dgn korang.. dh lame
x keluar dgn korang! harap minggu depan blh keluar..
eeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmm :)

Monday, 8 August 2011

puteri hazlyn

nie puteri, kawan baik aq jugak.. canteek x?? harus
lah canteek kn.. dier pengawas kt skolah aq.. tpi pengawas macam bukan pengawas.. suke lepak dgn aq.. tdi kiteorang curi dayri orang.. tpi x boleh bgi tahu sape punye dayri lah.. dier power dalam matematic.. selalu dapat markah tinggi..dier pemalu lah jugak, dier x suke orang gedik2 mcm kawan aq.. name orang yg gedik tu aq pown x tahu , kalau nk tahu ? tanye dier sendiri.. hahaha.. aq dgn dier nie budak jahat, selalu marah orang..ermm.. tu je lah cerite aq hari nie.. dada !!! =).

Sunday, 7 August 2011

x puase

 nk tahu x ?? tdi aq x puase.. sedap nye makan,
 bangun tido je teros makan ..
aq x puase pown sebab x bace niat.
bukan x bace, memang x nk bce..
sebab malas haha.. dh berape ari aq x puase
dah lah tahun lepas aq x puase penoh..
tahun nie pown same haha..
tahun depan nk puase penoh lah..
tu pown kalau blh puase penoh..

Saturday, 6 August 2011

bosan



huh ari memang bosan.. dah lah kat facebook ramai org x online.. nk buat ape ek ?? ok.. kawan baek aku nk tahu sape ?? hyun jae amaya.. die lah yg buat kn blog.. thanx hyun.. nie lah die.. canteek x ?? tpi die garang.. semua org takot ngan die.. haha , jangan marah..
kesian dier, die suke kat seorang orang nie.. tpi org 2 x suke dier..budak 2 selalu marah dier.. nk thu x sape
x blh bgi thu.. nnty org tu marah kat aku pulak..
hahahahahaha..!!! dada ..