Sunday, 20 November 2011

sekolah dah habis !

ermm habis pown sekolah .. aq pown dah masuk form 1 .. aq rindu dengan sekolah rendah !! aq takot bile nnty sekolah menengah kene buli ! hahahahaha .. biase lah firts time masuk sekolah menegah memang lah kene buli  .. tpi bile aq dah form 5 aq pulak buli dorang ! aq rindu dgn budak sekolah rendah aq terutama nyer pu3,atiqah,bat,aisyah,qamareena,aina,amiera,izzah,maisarah,farisha,fatimah,hazwani,keertheni,ain,hasanah,syahirah,sarah tu perempuan tpi bnyk lagi aq x ingat .. yg lelaki .. kimi,saiful,aiman,nashrin,rusydi,hazeem,haziq,mhd nur fidaus,muhd firdaus,asraffil,zahin,danish,addin banyak lah! .. aq nk cakap kat korang satu je , jgn lupe kan aq and i miss u guys ! urmm .. sedih ,sedih,sedih !! k ar sampai sini jea ! nnty nangis pulak aq nk depan lappy nie ! hahahaha bubye

No comments:

Post a Comment