Sunday, 18 December 2011

Jatuh cinta ~

hye , hye ,hye ~
aq rase aq dah jatuh cinta lewww ! hohoho ~
tapi tak tahu lha budak tu suke aku ke tak ..
dah lha baik , handsome pulak tuu ..
bile face to face sombong ..
bile kat FACEBOOK tak sombong pulak ~
aku rase die bukan sombong lha , tpi malu kort ~ hahahaha
jiwang pulak aku hari nie .. <3 <3 <3
bubye <3 love u all
#euwwww , hahah 

Dah nak start sekolah !!

asslammualaikum , hye ..
sekolah dah nak start , baju sekolah pon belom beli ..
rase malas pulak tahun nie nak sekolah ~
tahun depan dah naik form 1 ..
cepat je rase dah 2012 ..
bile lha aq nak 18 tahun .. dah tak sekolah ..
#pemalas gile aq nie .. hahahah ~
ehmmmmm , bosan nyer hari nie ...
harap II cikgu sekolah menengah baik II belaka ..
aminnn ~ bubye :) 

Sunday, 20 November 2011

sekolah dah habis !

ermm habis pown sekolah .. aq pown dah masuk form 1 .. aq rindu dengan sekolah rendah !! aq takot bile nnty sekolah menengah kene buli ! hahahahaha .. biase lah firts time masuk sekolah menegah memang lah kene buli  .. tpi bile aq dah form 5 aq pulak buli dorang ! aq rindu dgn budak sekolah rendah aq terutama nyer pu3,atiqah,bat,aisyah,qamareena,aina,amiera,izzah,maisarah,farisha,fatimah,hazwani,keertheni,ain,hasanah,syahirah,sarah tu perempuan tpi bnyk lagi aq x ingat .. yg lelaki .. kimi,saiful,aiman,nashrin,rusydi,hazeem,haziq,mhd nur fidaus,muhd firdaus,asraffil,zahin,danish,addin banyak lah! .. aq nk cakap kat korang satu je , jgn lupe kan aq and i miss u guys ! urmm .. sedih ,sedih,sedih !! k ar sampai sini jea ! nnty nangis pulak aq nk depan lappy nie ! hahahaha bubye

Monday, 7 November 2011

MY FAMILY !

 ni emak dgn ayah!
 ni abang!
 ni kakak!
 ni abang ke2!
and mee ! its is my family .. x ade sape yg boleh ganti keluarga nie !!! ok , mata pun dah ngantok .. , bye2 love u all , muahh <3 .. euwwww .. heeee :) !

tutti frutti


sedap nyer tutti frutti .. rase tengok gambar nie , mcm nk mkn .. eik ,asl x cair lagi.. hahaha ! kate pown gambar hahaha .. atiqah , pu3 , nana nk aq belanje korang ?? korang ambik jea banyak mne korang nk .. nnty bayar sendiri .. hahahaha ! jkjkjkjk.. k ar .. lame2 aq tengok gambar nie .. boleh terliur kort.. bubye.. nite! -,-'

bored , bored and bored .!

huh , kenape hari nie boring sangat ? nk buat ape eh ? sape ade idea ? tolong bagi tahu sikit ! haha .. mcm boleh nampak jer yg korang cakap.. eh , tapi comment boleh ! huhuhu.. dah x tahu nk cakap ape . haha . k .. dada =,='

Saturday, 22 October 2011

pindah rumah kat kayu ara !

nk tahu x ? kalau sape yg x nk tahu kene tahu jugak.. hahaha.. bulan 12 atau bulan 11 aq kene pindah rumah kat kayu ara.. adik beradik aq semua x nk.. kecuali aidil, kepada aidil asyaf.. weyh asl ko nk pindah rumah ? sakai dowh ko.. dh lah banyak indon .. grrrrrr... n too my friend siti nur atiqah, nur qamareena, nur amira fatihah n nur aina alisya.. jgn terase , walaupun ko korang duduk kayu ara.. tapi korang still malay okay.. haha and kepada siti maisarah.. walaupun ko orang *****.. ko jgn terase pulak.. ermm.. harap2 x jadi pindah.. korang tolong doa kn aq x pindah eh ? huhuh.. amin !!! bye2.. tapi im still happy.. :) :) :) :) :) :) tgok bnyak x smiley. haha.. bye2 n good nite..