Monday, 8 August 2011

puteri hazlyn

nie puteri, kawan baik aq jugak.. canteek x?? harus
lah canteek kn.. dier pengawas kt skolah aq.. tpi pengawas macam bukan pengawas.. suke lepak dgn aq.. tdi kiteorang curi dayri orang.. tpi x boleh bgi tahu sape punye dayri lah.. dier power dalam matematic.. selalu dapat markah tinggi..dier pemalu lah jugak, dier x suke orang gedik2 mcm kawan aq.. name orang yg gedik tu aq pown x tahu , kalau nk tahu ? tanye dier sendiri.. hahaha.. aq dgn dier nie budak jahat, selalu marah orang..ermm.. tu je lah cerite aq hari nie.. dada !!! =).

Sunday, 7 August 2011

x puase

 nk tahu x ?? tdi aq x puase.. sedap nye makan,
 bangun tido je teros makan ..
aq x puase pown sebab x bace niat.
bukan x bace, memang x nk bce..
sebab malas haha.. dh berape ari aq x puase
dah lah tahun lepas aq x puase penoh..
tahun nie pown same haha..
tahun depan nk puase penoh lah..
tu pown kalau blh puase penoh..

Saturday, 6 August 2011

bosan



huh ari memang bosan.. dah lah kat facebook ramai org x online.. nk buat ape ek ?? ok.. kawan baek aku nk tahu sape ?? hyun jae amaya.. die lah yg buat kn blog.. thanx hyun.. nie lah die.. canteek x ?? tpi die garang.. semua org takot ngan die.. haha , jangan marah..
kesian dier, die suke kat seorang orang nie.. tpi org 2 x suke dier..budak 2 selalu marah dier.. nk thu x sape
x blh bgi thu.. nnty org tu marah kat aku pulak..
hahahahahaha..!!! dada ..